At Night I Fly: megjelent a progresszív metalosok első nagylemeze!

Megjelent az AT NIGHT I FLY bemutatkozó nagylemeze, a “Mirror Maze”. A 2012-ben indult progresszív metal zenekar első korongja a Nail Records kiadásában érkezett meg digipak CD-n és a digitális platformokon. A zene mélységének és komplexitásának legjobb átadása érdekében a lemezanyag 96kHz / 24bit nagyfelbontású formátumban is elérhető. Előzetesen pedig két dal, a “Uriel” és a “Gethsemane” jelentek meg az anyagról.

A zenekar korábban így mesélt az album koncepciójáról:”A Mirror Maze dalait közös koncepció fogja össze. Amikor valaki megszületik és elindul az életben, még “tiszta”, és a céljai is egyértelműek, aztán belekerül a sokmilliárd ember közé, ahol a közösségi média és a telekommunikáció miatt olyanná válik az útja, mintha egy vidámpark tükörlabirintusában járna. Megannyi egyéb választási lehetőséget, kísértést, útelgazást lát maga előtt, és talán csak évekkel, évtizedekkel később döbben rá, hogy ezek letérítették az eredeti útjáról. A lemez dalai ebből a tükörlabirintusból mutatnak képeket és példákat – olyan életeket, elképzelteket és valósakat, lehetségeseket és furcsákat, amelyek valamilyen szinten érintettek ebben a kérdéskörben: elindulnak, eltévednek, és ki tudja, lesz-e számukra kiút a labirintusból.”

“Mirror Maze” rendelés:
www.metalshop.hu/product_info.php?products_id=21686
atnightifly.bandcamp.com/album/mirror-maze

“Mirror Maze” hallgatás online felületeken:
songwhip.com/album/at-night-i-fly/mirror-maze

A hamarosan megjelenő december-januári HammerWorld Magazinban Bátky “BZ” Zoltán (ének) és Horváth András Ádám (gitár) a “Saját szavaikkal” rovatban mesélnek egyenként az album dalairól.

At Night I Fly: Mirror Maze
2019. 12. 06 // Nail Records // NAILCD308
01. Silent…
02. Gethsemane
03. The Pit
04. Afterlife
05. Shattered Mirror Bay
06. Uriel
07. Towards the Black Light
08. …Prayer
09. Wanted to Be

A zenekar tagjai:
Bátky “BZ” Zoltán – ének
Horváth András Ádám – gitár
Springer Gergely – basszusgitár
Nagygyörgy Gábor – dobok

At Night I Fly online:
www.atnightifly.hu/
www.facebook.com/atnightiflyband/

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X