Asphalt Horsemen ★ Helo Zep! ★ Bang Bang a Crazy Mamában

Képtalálat a következőre: „asphalt horsemen”

Március 9-re egy igazán ütős programot hoztak össze nektek a Crazy Mamában 😉 A Southern rockban utazó, Fonogram díjas Asphalt Horsemen második albuma, a Brotherhood nagyon pozitív kritikákat kapott mind a szaksajtó, mind a stílus szerelmesei részéről. És nem csak az album nagyon jó, hanem a Lőrincz Karcsi nevével fémjelzett csapat a színpadon is mindig a maximumot adja.

Képtalálat a következőre: „helo zep”

 Aki esetleg korábban nem ismerte a Helo Zep! zenekart, az tavaly nyáron mindenképp pótolhatta ezt a hiányosságot, hiszen a srácok első lemeze a júniusi Hammerworld Magazin CD mellékleteként látott napvilágot. A zenéjüket modern rockként aposztrofálják, és ezt jelentsen bármit is, a színpadot tuti ledózerolják ;).

 Képtalálat a következőre: „bang bang zenekar”

A budapesti Bang Bang zenekar 10 éve van jelen a hazai rockzenében. 2015-ben jelentkeztek utoljára hanganyaggal, mely Rideg helynevet kapta. Ennek az albumnak az egyik dalára készült el utolsó klipük, melyet alább meg is tekinthettek.Március 9-én tehát Asphalt Horsemen, Helo Zep! és Bang Bang a Crazy Mamában. A belépő 1500 forint lesz. 

https://www.facebook.com/asphalthorsemen/

https://www.facebook.com/helozep/

https://www.facebook.com/bangbangzenekar.hu/

 https://www.facebook.com/events/530039954043777/

 

Hirdetés: Használd a Haverock Chat bot-ot és nyerj!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X