Amikor a kettő-négy (Egy igazi Dorothy dal)

Itt egy megint jól sikerült dal társítva, egy megint jó klippel. Természetesen a Dorothyról van szó. 😛

A csajok ismét bele húztak a legjobba és megjelentettek ma este egy új dalt, ami egy új lemez előzetese.

Dalról:

Pörgős dalt kaptunk a zenekartól, persze nem is vártunk mást! A Lányok bele dobtak minden erőt, ami bennük van, és ezzel az erővel hoztak össze egy olyan nótát, amire szinte azt lehet mondani nem szorul javításra. Zenei hangzás megmaradt a jól ismert Dorothy hangzásnak, viszont egy kis Road átvitelt érzünk benn. Persze ez lehet nem tudatos náluk és persze senki nem mondja, hogy ez rossz. SŐT!
A szöveg meg aztán főleg igazi Dorothy! Képünkbe vágják a csajok, hogy mit gondolnak a zenéről, a zenélésről. Érdemes meghallgatni, és értelmezni a szöveget! Úgy érezzük, erre a dalra megint lehet majd tombolni a koncerteken az első sorban!

Klipről:

Dinamikus, erős klipet kaptunk, ami tele van energiával. Nekünk az egész dal és klip olyan szabadságot, pörgést ad, hogy máris ott akarunk lenni egy Dorothy bulin az első sorokban. Kitűnő helyszínválasztás, kitűnő autóválasztás. 😀 Meg persze a díszlet is remek. Nincs eltúlozva, viszont ment van minden ami Dorothy. Csajok a viselkedésükkel, természetességükkel feldobják a klipet. Ők hárman az a plusz, ami nélkül lehet, nem érne a klip semmit!

Nagyon köszönjük a zenekarnak ezt az új dalt, igazi élmény volt. Biztosan ez a dal is sokszor kerül fel a zenei listánkra. További sikereket! Várjuk a lemezt is. 😛

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X