Alvin és a Mókusok: Csoma Viki kilép a zenekarból

Hétfőn, július 26.-án Csoma Viki bejelentette, hogy kilép az Alvin és a Mókusok zenekarból 23 év után. A nyarat még együtt töltik, aztán szeptember 4.-én a Barba Negrában lesz egy búcsúkoncertje. Alább olvashatjátok a bejelentést:

Sziasztok!! Csoma Viki vagyok az Alvin és a mókusok basszusgitárosa. 97. December 5-én volt az első koncertem, de 98-tól beszélünk arról , hogy a banda hivatalos tagja lettem. Az életem nagyobb részét , 23 évet a zenekarban töltöttem , ezért is volt nehéz meghozni ezt a döntést, hogy elhagyom a színpadot. Az életem egy új korszakába léptem, sokminden történt mostanában velem és szeretném más területen is kipróbálni magam. Nagy megtiszteltetés volt Magyarország legjobb zenekarában játszani, hihetetlenül szerencsés vagyok!!! Rengeteg mindent láttam, tapasztaltam és éltem meg a többiekkel, hatalmas élmény volt!!!! Rengeteg szeretetet kaptam és sok jó embert ismertem meg. Hálás vagyok mindenért! Szeressétek őket, mert baromi jók!!! Rajongóból lettem banda tag és most újra rajongó ? Úgy érzem, megtaláltuk a méltó utódom , róla is hamarosan informálunk titeket. Nagyon sok sikert kívánok nekik, megérdemlik !!! A nyarat még együtt csináljuk végig és szeptember 4-én a budapesti Barba negrában fogok búcsúzni tőletek. Ölelek , puszilok mindenkit ❤️ Csomaviki

A búcsúkoncertről bővebb információkat itt találhattok:
https://fb.me/e/1pNrqPsvZ

Ha nem szeretnétek várni szeptemberig, hogy találkozhassatok velük, akkor az alábbi linket eléritek a közelgő koncerteket és a hozzájuk tartozó infókat:
https://www.facebook.com/Alvin.es.a.Mokusok/events

Sajnáljuk Viki döntését, de tiszteletben kell tartanunk, és további sok sikert kívánunk neki! Kíváncsian várjuk, hogy vajon kit választanak ,,utódjaként”.

Addig is friss hírekért kövessetek minket az alábbi platformokon:
FacebookHaverock Közösség
Instagram@haverockkozosseg

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X