Alvin és a Mókusok a Végállóban!!!!

Színpadon az Alvin és a Mókusok!


www.alvinrecords.com

Szerencsére ott lehetünk egy fantasztikus bulin amit az Alvin és a Mókusok zenekar és a Végállomás klub együtt összehoztak!
Ezt itt most meg is köszönjük!

A Végállomás klub 20:00-kor nyitotta kapuit az érdeklődők előtt! a bulit két előzenekar indította Pair o’ Dice és az AWS!

Tökéletesen beizzították a talajt a talpunk alatt, ezzel egyenes utat adva a nagy előadásnak! Mind a két zenekar  helyén volt, és nagyon odatették magukat a színpadon!

Aztán amint elhalkult a két előzenekar egy kis hangolás, pakolás, cuccolás, és megjelent az a csapat akikre vártunk! Mint mindig, most is fantasztikus bulit tártak elénk remek hangzással!
A zenekar természetesen játszott új, és régi darabokat is, hogy mindenki egyaránt tudja élvezni a bulit! Ahogy elnéztük szerencsére sokan ismerik az “új” album dalait is, így okkal feltételezzük, hogy bár a zenekar mögött van már pár év, még mindig nagy az érdeklődés irántuk, és ez így van jól! Mi ennek nagyon örülünk, reméljük a zenekar is!
A koncerten voltak Bölcsek, volt bizalom. Elutaztunk a Tolerancia földjére is, ahol találkoztunk Júliával, aki bizony valamiért még ennyi év után sem akar a földön járni!
Aztán Máshol jártunk, és a Földön minden véget ért. Ezután Tükörbe néztünk, majd Sajnáltunk, ahol Nem volt Demokrácia. Jött Lacika, és Illúziót keltett bennünk.

Isten éltetett mindenkit, például a szülinaposokat! Ennél a pillanatnál kiderült hogy Ilyenkor szoktunk sírni. Jött a Konfliktus, egy Elbaszott szerelemmel! Utána Csak aludtunk, és végül szidtuk a Kurva életet! Ez kellett egy igazi jó Húsvét előtti koncerthez! Volt pogo, ugrálás, volt sör, és  bor is. Nem kellett semmi már, hogy jól érezzük magunkat! Aki ott volt tudja! Aki pedig lemaradt a képekből döntse el: megérte kihagyni?

Reméljük nagyon jól érezte magát mindenki.

Köszönjük a zenekaroknak a fergeteges hangulatot!

További képek ITT


Haverock közösség
Képeket, és a videókat készítette: Vass Júlia

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X