Álmunkban Pesten, MEGJELENT A TANKCSAPDA!!!

Pesten, megjelent Isten, és a Tankcsapda mutatta be nekünk!

Nagyjából egy hete jelent meg a Youtube-on és mindenféle zenei streaming szolgáltatón az Isten, amit a Tankcsapda előadásában hallhattunk. Vártunk egy kicsit a hírrel, több okból is. Kiváncsiak voltunk a reakciókra, ami persze bebizonyította azt, amit gondoltunk is, hogy hozhat a zenekar akármilyen jó dalt, lesznek emberek akiknek ez nem jön be.

Persze mindenkinek szíve joga, mégis őket igazolja a tény, amit a Budapest Park-ban megrendezett koncerten tapasztaltunk. Hatalmas tömeg gyűlt össze, óriási látvánnyal, és láthattuk Forró Imit a szinpadon. Ezuton is köszi a zenekarnak a hatalmas élményt, király buli volt.

A dal egy lazább hangvételű, nem feltétlen a zúzósabb darab, ami mostasnában nagy mértékben jellemzi a zenekar dalait. A videoklip bemutatja Lukács Laci több arcát, hiszen láthatjuk ablakot mosni, vagy akár azt is hogy éppen kávét visz az irodában dolgozóknak. A látvány nagyon elvitte a szemem, nekem nagyon bejött az, hogy mindig mernek mnagyot lépni, és nem egy helyben toporognak. A dal egyébként az Abaházi presszó műsorban debütált a retro rádióban.

Nincs mit húzni tovább, állat a nóta szóval tessék hallgatni!!!!!!

Képek a Parkból:

RTL interjú a Budapest Parkos buliról:

https://rtl.hu/fokusz/2023/09/27/tankcsapda-dob-imi-koncert-budapest-park?fbclid=IwAR0tNjy_v3vIODbapDolbZ-bl0K_U-VS6PZk8qMuFQJiysvV6Zez2edC6NE

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X