ALESTORM: “ez a mi szerelmeslevelünk Magyarországnak”

ALESTORM:
“ez a mi szerelmeslevelünk Magyarországnak”

 két magyar nyelvű dallal jelent meg az új album!

 

Olcsó fogászat, unicum és pálinka, csirkepaprikás és csöröge — az epikus budapesti kalandtól a nagyon nagyon yarr Székesfehérvárig hirdeti “Magyarország” című dalában az Alestorm, hogy “a mi tengerünk kékje a piros fehér zöld”! De nem csak ebben a dalban énekel magyarul Chris Bowes, a magyar kiadásra készült el a “Nyár van” című Neoton Família klasszikus feldolgozása is, amiben a második versszaktól Köteles Leander is besegít.

Magyarország

Nyár van (Neoton Família)

Mondjuk csak szépen ki: mi egy magyar zenekar vagyunk! Komolyan mondom. Amerika, Írország, Egyesült Királyság, Magyarország… szóval elég sokfelé élünk a világban, de Magyarország az Alestorm otthona, központja, szíve; itt fut össze minden, amit csinálunk.” – válaszolta az egyik kérdésre Chris a lemezzel együtt megjelent H-Music magazinban.

Az Alestorm és Magyarország – interjú a Petőfi TV-ben:

Az új lemez már országszerte kapható 1999 forintért különleges magyar verzióban minden Relay & InMedio árusítóponton, és továbbra is rendelhető az alestorm.hmusic.hu oldalon. A H-Music magazint csurig raktuk érdekességekkel, van benne Alestorm, Chris Bowes, Bodor Máté, Elliot Vernon, Lasse Lammert, Captain Yarrface, Visions Of Atlantis, Rumproof és Köteles Leander interjú, Magyarország dalszöveg és tabulatúra, dupla poszter és lemezismertetők.

Július 3-án – most vasárnap – egy hatalmas kalóz P.A.R.T.Y. keretében meg is mutatják a friss dalokat a Barba Negrában, ahol garantáltan elhangzik a “Magyarország” és a “Nyár van” is!

Facebook esemény:
facebook.com/events/966158367317242 

Jegyek:
jegy.rock1.hu/alestorm_2022070

Az Alestormot a Visions Of Atlantis kíséri el, akik “Pirates” című friss lemezükkel remekül beleolvadnak az este hangulatába, hazai fronton pedig a Rumproof martalócai ágyúznak a Barba Negra deszkáiról. Ha valaki valamilyen rejtélyes okból nem fogyasztott el legalább hét rumot kezdésre, és ezért nem tudott kellőképp hangulatba kerülni, erről “A Világ Legjobb Igazi Skót Kalóz Metal” zenekara, a Rumahoy énekese, maga Captain Yarrface DJ szettje gondoskodik – akármit is jelentsen ez.

 

 

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X