A Hot Beaverrel közösen játszik a WatchMe

Hello Világ!

Megszállja az A38 Hajó fedélzetét a WatchMe legénysége, s nem is akármilyen kíséretet hoz magával. Az Éter Fesztiválról a Legjobb Énekes és a Legjobb Szaxofonos díjával hazatért banda a Hot Beaver társaságában lép fel a budapesti éjszakai élet egyik kedvelt koncerthelyszínén július 2-án.

WatchMe_girls

Pezseg az élet a WatchMe háza táján: a Naked Man című dalukhoz készült videoklippel szó szerint berobbantak a hazai zenei élet köztudatába, s azóta egy percnyi megállás sincsen. Folyamatos koncertek, készülő új klip, új dalok s díjak minden mennyiségben.

– Fantasztikus időszakot tudhatunk a hátunk mögött. Részt vettünk például Egerben az Éter Plusz Tehetségkutatón, ahonnan a Legjobb Énekes és a Legjobb Szaxofonos díjával térhettünk haza, de a Titánok az EFOTT-on tehetségkutató döntőjén is igen jól szerepeltünk, legutóbb pedig a Várkert Bazárban léptünk fel a Zene Ünnepén – összegzett Baracskay Rita szaxofonos.

– Emellett a stúdiómunkákkal sem álltunk le. Elkészült a legújabb dalunk, hamarosan debütál a hozzá forgatott klip is, s csodás új fotók is készültek Sámpár Anna és Zsoldos Dávid segítségével; utóbbinak köszönhetjük az All Night klipjét is. Nagyon várjuk már, hogy ezeket megmutassuk a nagyközönségnek is.

WatchMe_guys

A következő állomás pedig nem más lesz a zenekar életében, mint az A38 Hajó Tetőterasza, ahova a Hot Beaver társaságában érkeznek.

– Nagyon szeretjük mindannyian, amit a Hot Beaver zeneileg és emberileg is képvisel. Igazi jó kis stoner hangzást fognak a Hajó Tetőteraszára varázsolni – szem nem marad szárazon egyik buli után sem, s aki eljön, az még sokáig fogja emlegetni ezt az estét.

Július 2-án tehát közös WatchMe és Hot Beaver buli várja azokat, akik ellátogatnak az A38 Hajó Tetőteraszára.

HotBeaver

Jegyvásárlás elővételben az A38 honlapján, illetve személyesen az A38 Hajón.

WatchMe//Hot Beaver

Időpont: 2016. július 2. 19:30

Helyszín: A38 Hajó (Petőfi híd, budai hídfő)

Jegyár: 1000 Ft/1500 Ft

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/132570207166347/

WatchMe Facebook:

https://www.facebook.com/watchmeband/

Hot Beaver Facebook:

https://www.facebook.com/hotbeaverband/?fref=ts

——————————

Licitálj zenekaros csomagokra! Aki megnyeri a licitet a pénze Daganatos gyermekekért alapítványhoz kerül.

https://www.haverockkozosseg.hu/zenekari-aukcio/

Untitled-11-300x238

Támogassátok oldalunk! Részletek itt: info@haverockkozosseg.hu

 

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X