A hétvégén nyit a Barba Negra Track

Hello Világ!

Paddy And The Rats koncerttel nyit a Track

A Barba Negra Track 2016-os szezonja Paddy And The Rats koncerttel startol április 30-án! Ír kocsmazene, tengerészdalokkal és kelta népzenei hangzásvilággal tarkított punk-rock buli várható. A zenekartól megszokott jókedv, pörgés és energia, valamint a jól ismert dallamok és ritmusok garantálják majd az össznépi ’ereszdelahajam’ fesztiválérzést!

Paddy an the Rats

A banda frontembere egy-két részletbe is beavatott minket a nyárindító koncerttel kapcsolatban: „Leginkább a vizuális újításokra fektetjük most a hangsúlyt. Lesz sok, új színpadi kellék, rumoshordók, hajókormány, kalózzászló. Szeretnénk olyan hatást kelteni, mintha tényleg egy hajón játszana a zenekar. Rásegítünk erre a dologra majd vizuális effektekkel is.”

Április 30-ra a jó idő és sör berendelve, kezeket a korsókra tapasztani, táncos lábakat beizzítani! Pub’n’roll hangulatba hozzuk a Tracket, megalapozzuk a májusi és nyári folytatást!

Track nyitó

Részletek:

Paddy And The Rats,

The Houdinis lemezbemutató koncert

Dátum: 2016. április 30. Vendég: Szekeres András (Junkies)

Helyszín: Barba Negra Track – Budapest – Neumann János utca 2. Menetrend:

Kapunyitás: 18:00

Jegyárak: 2 000 Ft – a készlet erejéig (kevesebb, mint 100 db jegy maradt), utána 2 500 Ft Jegyvásárlás: http://track.barbanegra.hu/paddy_and_the_rats_20160430

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1502822406692146/

Pop, rock, punk bulik már betöltve a Track programjába, de ez még nem minden! A Track-ben élőben követheted a foci EB meccseit. Június 10. és július 10. között nem kell dilemmába esned, hogy az EB-t nézed, vagy inkább koncertre mennél, hiszen nálunk megteheted, hogy élvezd a zenét, koncert közben a pult mellől szurkolj, és egyszerre hódolhass mindkét szenvedélyednek, ne köss kompromisszumot!

Tombolj a koncerten, ragadd kezedbe a pultnál a sörödet, és nézd meg, mennyi az állás. Ráadás szám vagy aranygól? Nálunk mindkettő belefér – Tartsatok velünk, hiszen a 12 hónapnyi zenéből egy jelentős adagot a szabad ég alatt hozunk el Nektek – Barba Negra Track!

Untitled-11-300x238

Egy kis menedzselésre van szükséged, vagy egy videóra? Keress meg itt: 

 

dfgh    fgh

Bulizzatok velünk, köszöntsük együtt a nyarat! Csatlakozzatok:

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X