30Y a daganatos gyermekekért!

Mint tudjátok, idén is szerveztünk gyűjtést a daganatos gyermekeknek. A megmozdulásunk, már a vége fele jár, így zárásként 30Y termékekre licitálhattok. A licit összege a szállítási díjat levonva a daganatos gyermekekhez kerül. Kérünk titeket, ha szeretnétek egy 30Y cuccot licitáljatok, és segítsétek a beteg gyermekeket! Interjút is készítettünk Beck Zolival az ügyről. Nézzétek:

Az összegyűlt összeg a daganatos gyermekekhez kerül. Mi motivált titeket abban hogy segítsétek a megmozdulást?

 

Nem hiszem, hogy ehhez különösebb indok, motiváció vagy személyes élmény szükséges: egyszerűen csak dolgunk egyenként és zenekarként is, hogy segítsünk a magunk eszközeivel.


Felajánlottatok pólókat, kulcstartókat, lemezeket, táskát. Hogy  látjátok, lesznek akik licitálnak a  termékekre?

 

Bízunk benne, persze. A zenekarnak nagyszerű és érzékeny közönsége van, olyanok, akik láthatóan törődnek egymással.

 Sokan úgy gondolják egyre kevésbé van az ilyen gyűjtésnek értelme. Ti ezt hogy látjátok?
Bármilyen akciónak a legfőbb mérője a hatásfoka: ha sikerül elérni azt, hogy tényleges pénzt gyűjtsetek az akcióval, és az ráadásul figyelmet, odafordulást is generál egyébként ebben a bulvárzajos társadalomban, akkor van értelme csinálni. Ha ez nem sikerül, másféle eszközökkel kell próbálkozni – de kétségtelen, az elkötelezettséget deklarálni mindenképpen fontos.

Mit üzentek az olvasóknak a licittel, illetve a támogatással kapcsolatban?

 

Azt hiszem, nem a tárgyak a fontosak, azok csupán a lehetőséget kínálják fel arra, hogy kifejezhesse bárki a segíteni akarását, törődését.
Nagyon köszönjük az interjút, a felajánlást,
és persze előre is köszönjük a támogatási összeget!

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

X